Ingezonden

ANWB AutoMaatje rondom de feestdagen

“AutoMaatje vervoerd mindervalide inwoners van Barendrecht van alle leeftijden van A naar B. ANWB AutoMaatje is een vervoerservice waarbij vrijwillige chauffeurs minder mobiele plaatsgenoten vervoeren. De chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto. Je betaalt alleen een kleine onkostenvergoeding van € 0,30 cent per kilometer aan de vrijwillige chauffeur en evt. parkeerkosten.

Bij KijkopWelzijn zit op maandag- woensdag- en vrijdagochtend een team vrijwilligers klaar om de verzoeken van inwoners van Barendrecht aan te nemen.

Voor informatie of om een rit aan te vragen, kan men bellen naar 0180-626400 of mailen naar automaatje@kijkopwelzijn.nl

Mocht u een rit willen aanvragen voor de feestdagen of rond de feestdagen, zijn wij bereikbaar op maandag 20, woensdag 22 en vrijdag 24 december en maandag 27, woensdag 29 en 31 december van 09.00 uur tot 12.00 uur op nummer 0180-626400. Ritten kunnen aangevraagd worden ook voor 1ste en 2de kerstdag, echter rijden de chauffeurs niet tot laat die avonden, zodat zij ook hun dagen thuis door kunnen brengen.

Onze vrijwillige chauffeurs genieten ook van hun vrije dagen, wat maakt dat we beperkte mogelijkheden hebben voor ritten tijdens de feestdagen. Wij doen ons uiterste best uw aanvraag te koppelen aan een chauffeur. Mocht u al weten dat u een rit wilt aanvragen, kunt u het best tijdig uw aanvraag indienen via 0180-626400.

Het team van AutoMaatje wenst u mooie dagen toe.”


Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief. Elke donderdagochtend De Schakel en de best gelezen verhalen van de website in je postbus.
Aanmelden via:
www.deschakelbarendrecht.nl/nieuwsbrief/aanmelden