De vaas stond op dit graf.
De vaas stond op dit graf. Foto:

EVB bezorgt kerstkaart

BARENDRECHT - Echt voor Barendrecht (EVB) verspreidt deze en volgende week een kerstkaart. In deze kaart, die in heel Barendrecht huis-aan-huis wordt bezorgd, staat een kerstboodschap.
Voorzitter Roeland Bol: “Onze tientallen vrijwilligers gaan in december jaarlijks de straat op om onze decemberkrant te bezorgen. Dit jaar hebben wij er echter voor gekozen om inwoners een mooie kerstboodschap te brengen. Uiteraard in de hoop dat wij in 2022 elkaar weer vanouds kunnen ontmoeten.” Inwonders vinden de kaart voor de Kerstdagen in de brievenbus.


Oproep: zet vaas terug op graf

BARENDRECHT - Rosita van den Berg-Bishesar heeft tot haar schrik ondervonden dat er dingen verdwijnen op de begraafplaats aan de Scheldestraat.

"Mijn man ligt begraven op de Scheldestraat. Hij zou 15 december jarig zijn, ik was gisteren het graf schoon gaan maken. Op het graf stond een zware marmeren vaas, deze is verdwenen.” Ze verzoekt degene die dit gedaan heeft dringend om de vaas terug te zetten.
Het is niet voor het eerst dat zoiets gebeurt, zegt ze. "Een jaren geleden, had een vriendin een hartje gemaakt van rode zijde stof deze was ook verdwenen.”