Een avond lang was de Dorpskerk groen verlicht.
Een avond lang was de Dorpskerk groen verlicht. Foto:

Dorpskerk groen verlicht

BARENDRECHT – De Dorpskerk was vrijdag 10 december groen verlicht. Hiermee werd aandacht gevraagd voor de Internationale Dag van de Mensenrechten en voor het lot van vluchtelingen aan de grens van Europa. 


SGP-CU houdt fotowedstrijd

BARENDRECHT - Deze maand kunnen alle inwoners van Barendrecht meedoen aan de fotowedstrijd ‘de mooiste plek in Barendrecht'. Ze kunnen hun foto van de mooiste plek in Barendrecht aan de SGP-ChristenUnie mailen. De winnaar ontvangt een cadeaupakket van een lokale ondernemer.
"Iedereen heeft wel een favoriete plek, of het nu de gezellige oude dorpskern met de watertoren is, Carnisseveste, de Oude Maas of de Voordijk”, aldus Leendert Mijnders van de SGP-ChristenUnie. "Met deze wedstrijd willen wij iedereen laten zien hoe mooi ons eigen dorp is en waar wij als Barendrechters trots op zijn. Als partij zetten wij ons in voor een Barendrecht met karakter. Wij zijn erg benieuwd naar de inzendingen!” Mail foto's (zelfgemaakt en rechtenvrij) naar fotowedstrijd@
sgpcubarendrecht.nl. De wedstrijd loopt van 13 december tot en met 15 januari. In de tweede helft van januari wordt een winnaar gekozen.