Tonia Ruybroek en wethouder Reshma Roopram.
Tonia Ruybroek en wethouder Reshma Roopram. Foto:

Tien jaar KijkopWelzijn

BARENDRECHT – Stichting KijkopWelzijn bestaat tien jaar. Directeur-Bestuurder Tonia Ruybroek heeft daarom dinsdagmiddag aan wethouder Reshma Roopram een kleine attentie voor de gemeente overhandigd. Dit als blijk van vertrouwen en waardering hoe de gemeente zich inzet om welzijnswerk mogelijk te maken in Barendrecht.
De wethouder noemde het werk van KijkopWelzijn ‘van omschatbare waarde’. In het bijzonder tijdens de coronaperiode is het belangrijk dat door alle activiteiten kwetsbare mensen in beeld blijven.
KijkopWelzijn heeft 150 vrijwilligers en 15 vaste medewerkers. Zij hebben een attentie ontvangen in verband met het tienjarig bestaan. Een feest kon niet worden gehouden. Volgend jaar komt er in plaats daarvan ‘een waarderingsmoment’.
Directeur-Bestuurder Tonia Ruybroek blikte even vooruit op de toekomst na de verkiezingen. Wethouder Roopram keert dan niet terug. “We hopen dat er een bestuurder komt die met zo’n sociaal hart heeft als Reshma Roopram.”


Voedselbank

Wie maandelijks tekort komt voor eten en drinken, kan contact opnemen met de voedselbank. Kijk voor de voorwaarden en verdere informatie op:
voedselbankbarendrecht.nl