Inzameling voor Voedselbank

BARENDRECHT – Net als voorgaande jaren, wordt er na de feestdagen weer houdbaar voedsel ingezameld voor de Voedselbank Barendrecht.
Alles wat overgebleven is uit de kerstpakketten en wat men nog in de kast heeft staan en toch niet gebruikt, is van harte welkom. Het kan ingeleverd worden van 4 tot 7 januari van 12 tot 19 uur aan het Ketelmeer 44.
Naast houdbaar eten is ook ander voedsel, wasmiddel en shampoo welkom. Kleding en huisraad niet.
Voor meer informatie kan men contact opnemen met petrakieviet78@hotmail.com.. 

Mijnders
lijsttrekker
SGP-CCU

BARENDRECHT – Leendert Mijnders is opnieuw lijsttrekker van de SGP – ChristenUnie Barendrecht. Wethouder Arnoud Proos is  kandidaat wethouder.
De SGP-ChristenUnie Barendrecht gaat de komende verkiezingen voor ‘stabiliteit en kwaliteit’. Lijsttrekker Leendert Mijnders (39) is sinds 2009 betrokken bij de plaatselijke politiek en zit sinds 2011 in de gemeenteraad. Ook de nummer twee van de lijst is al geruime tijd actief in de Barendrechtse politiek: raadslid Tsjimmie Klos-de Vries. Arjan Stolk en Pieter Smit maken de eerste 4 plaatsen compleet. Marien Blok en Lydia Verkade-Boerema staan op plaats 5 en 6.
Huidig raadslid Martijn van Meppelen Scheppink heeft aangegeven zijn werk als raadslid te willen beëindigen. Hij is tussen 2010-2014 en van 2018 tot nu lid geweest van de gemeenteraad.