Jonge columnist gezocht

Heb jij overal een mening over? Schrijf je graag over je leven en wat je allemaal meemaakt? Zit jij nooit zonder inspiratie? Durf jij te vertellen wat je denkt en dit te laten lezen aan alle lezers van De Schakel? En woon je in Barendrecht of Heerjansdam? Dan is dit je kans.

De Schakel zoekt een jonge columnist (15 – 20 jaar). Klim in de pen en stuur ons een column van ongeveer 300 woorden. Vertel daarnaast in het kort wie je bent en waarom jij de nieuwe columnist van De Schakel moet worden. Een foto meesturen zou ook leuk zijn.

Mail je motivatie en column voor 24 januari naar astrid@baruitgeverij.nl.

Je krijgt na deze datum bericht van ons.

Redactie De Schakel


CDA maakt kandidaten bekend

BARENDRECHT – Het CDA heeft de kandidatenlijst voor de verkiezingen van 16 maart bekendgemaakt.

Dat Johan Lengkeek lijsttrekker is, werd al in oktober bekendgemaakt. Nummer twee op de lijst is wethouder Peter Luijendijk. De gemeenteraadsleden Arno Schippers en Leo van Gelder staan drie en vier op de lijst. Nieuwe gezichten zijn Petra Kam – Bénard (5) en Lars Bosschaert (6). Raadslid Gerdien de Lange - Leguijt staat op de negende plaats en keert dus niet terug in de gemeenteraad. 
Lijstduwer is oud-gemeenteraadslid Corrie Righolt – Dam op de 27e plaats.

Het CDA heeft nu vier zetels in de gemeenteraad. Ook levert de partij een wethouder. De burgemeester is ook lid van het CDA, maar die staat vanzelfsprekend niet op de kandidatenlijst.