Afbeelding
Foto:

Stemmen voor Barendrechts Beste

BARENDRECHT - Ook dit jaar zijn er weer bewoners, organisaties en bedrijven geweest die zich, door het organiseren van een sociale activiteit, hebben ingezet om iets voor hun medebewoners te betekenen. Een jury heeft zich ‘gebogen' over een aantal genomineerden voor de titel ‘Barendrechts Beste 2021' en dit heeft geresulteerd in een top drie. Met een verkiezing wordt bepaald welke initiatief gehonoreerd wordt met een geldprijs, materialen en/of ondersteuning zodat dit nogmaals kan plaatsvinden.
Stemmen kan tot en met 26 januari online via www.kijkopwelzijn.nl/barendrechts-beste op één van de volgende drie initiatieven:
Wijkactiviteiten - bewoners hebben activiteiten georganiseerd in en rondom het Griegplantsoen. Zoals tijdens Koningsdag, het EK-voetbal en Halloween.
Happyween - onder deze titel werden er tijdens de periode van Halloween evenementen voor kinderen van de basisschool georganiseerd. Zo konden kinderen griezelvrij genieten van, onder andere, een lichtjestocht met fanfare en een slotfeest.
Kerstbuffet - garage Autofer wilde op Tweede Kerstdag een buffet organiseren voor mensen die anders deze dag alleen zouden doorbrengen. Het is uitgesteld tot Pasen.