Karim de Kool bij Gorter

BARENDRECHT – Karim de Kool is vanavond, donderdag 13 januari, te gast in het programma Bij Gorter aan Tafel van Wouter Gorter.
De Heerjansdammer is deelnemer aan het SBS6-programma Alles Kunner, gemeenteraadslid en buurtwerker. Bovendien bakt hij oliebollen voor een goed doel.
Het programma is van 20 tot 21 uur te horen op Exxact Barendrecht.

Vragen over wachttijden Stedin

BARENDRECHT - Echt voor Barendrecht (EVB) heeft vragen gesteld over de wachttijden bij netbeheerder Stedin.
Tussen het initiëren en uitvoeren van werkzaamheden in de meterkast kan volgens de partij soms wel driekwart jaar zitten. EVB wil van het college van B&W weten welke mogelijkheden de gemeente heeft om hier op te sturen.
Raadslid Miranda Mes: “Van inwoners heb ik begrepen dat bijvoorbeeld een aansluiting op het elektriciteitsnetwerk soms wel 36 weken kan duren. Dat is echt te lang. En dit zijn ook echt werkzaamheden die enkel alleen door Stedin uitgevoerd kunnen worden.”

BVV oefent

BARENDRECHT - BVV Barendrecht heeft drie oefenwedstrijden gepland. Op zaterdag 22 januari komt RVVH uit Ridderkerk naar De Bongerd, aftrap 14.30 uur.
Op dinsdag 25 januari volgt een uitwedstrijd op sportpark Varkenoord in Rotterdam tegen Sportclub Feyenoord, aanvang 20.00 uur en op zaterdag 29 januari tegen Sliedrecht op De Bongerd, opnieuw 14.30 uur.

Transfers

BARENDRECHT - Het 'transfercircus' in het amateurvoetbal is volop aan de gang. Ugur Altintas en Kevin Cornet verlaten Barendrecht en gaan na dit seizoen naar Kozakken Boys. Het viertal Tim Eekman, Niels Vorthoren, Joey Jongman en Danny Monster heeft laten weten volgend seizoen opnieuw voor Barendrecht te spelen. Voor Monster wordt dat alweer zijn elfde seizoen op De Bongerd.