Lijsttrekker Johan Lengkeek.
Lijsttrekker Johan Lengkeek. Foto:

Verkiezingsprogramma CDA vastgesteld

BARENDRECHT - Het CDA Barendrecht heeft haar verkiezingsprogramma vastgesteld en gepubliceerd. Het programma ‘Wonen Werken Welzijn’ is afgelopen maand door de leden van het CDA vastgesteld.

"Het programma kent veel nieuwe onderwerpen waar we als CDA Barendrecht trots op zijn en voor willen gaan”, zegt lijsttrekker Johan Lengkeek (foto).
“Van het vorige verkiezingsprogramma (2018) hebben we 80 procent van de speerpunten weten te realiseren en dat is een heel mooi resultaat. Met dit nieuwe aansprekende verkiezingsprogramma hoopt het CDA Barendrecht weer op een mooi resultaat voor de komende jaren.”

De kern van het programma draait om de drie thema’s waarin veel nieuwe onderwerpen te vinden zijn. Daarnaast benadrukt het CDA haar degelijkheid als het gaat om de gemeentefinanciën: ‘Niet meer uitgeven dan er binnenkomt’.
Verder wil het CDA als speerpunten onder meer snel 400 ’Joningen’ (Jongeren woningen) realiseren, een ondernemers FIXER in het leven willen roepen, een Rijnmond Startup City willen laten bouwen en een uitgaansgelegenheid genaamd ‘Barendrecht Valley’ introduceren.
Naast deze speerpunten heeft het CDA Barendrecht traditiegetrouw veel aandacht voor de zorg, woningen, verenigingen en haar vrijwilligers.
“Het verkiezingsprogramma laat zien dat het CDA Barendrecht 100 procent inzet op lokale keuzes voor onze inwoners”, stelt de partij.

www.cdabarendrecht.nl