Kennismaken met hardlopen op de ban van Energie.
Kennismaken met hardlopen op de ban van Energie. Foto:

Hardlopen bij Energie

BARENDRECHT - Sporten mag gelukkig weer en veel mensen hebben het sporten gemist de afgelopen weken. Daarom biedt C.A.V. Energie voor alle leeftijden de mogelijkheid om geheel vrijblijvend kennis te maken met hardlopen, triatlon of atletiek.

Voor de jeugd zijn er speciale introductie trainingen waarbij kinderen één maand gratis mee kunnen trainen om zodoende te ervaren wat atletiek allemaal te bieden heeft.

Voor de volwassenen begint op zaterdag 29 januari de loopcursus Start4Energie. Mensen zonder hardloopervaring kunnen via deze cursus in 14 weken tijd toewerken naar het lopen van 5 kilometer.

Mensen met meer ervaring zijn welkom om een maand vrijblijvend met één van de loopgroepen mee te trainen.

Sinds kort is C.A.V. Energie ook gestart met een nieuwe groep: Energie4Tien. Speciaal voor mensen die al 5 kilometer kunnen lopen maar graag toe willen werken naar een snelle 10 kilometer.

Voor de marathonlopers biedt Energie een tijdelijk lidmaatschap aan waarbij je geheel begeleid wordt tot de Rotterdam marathon op 9 april.

Aanmelden

Kortom voor iedereen die na de lockdown weer in beweging wil komen en een sport zoekt die altijd doorgaat kan terecht op
www.cavenergie.nl