Hardloop- cursus bij Antilope

REGIO - Trimclub Antilope in Ridderkerk start op zaterdag 5 februari met een nieuwe 10-weekse hardloopcursus waarin we met beginnende of licht gevorderde hardlopers gaan trainen naar een specifiek doel.

Afhankelijk van de animo wordt gestart met één of twee loopgroepjes en zullen ervaren hardlooptrainers de deelnemers begeleiden naar hun persoonlijke hardloopdoel: bijvoorbeeld het kunnen hardlopen van 5 of 10 kilometer. De trainingen zijn 2 a 3 keer per week vanaf honkbalvereniging De Rowdies aan de Oosterparkweg in Ridderkerk. Aan het einde van de 10 weken wordt de cursus feestelijk afgesloten met een gezamenlijk loopje afgestemd op ieders doel.
Inschrijven kan door een mail te sturen naar antilope.tc@gmail.com of door het contactformulier in te vullen op de website antilope-tc.nl. Het inschrijfgeld voor de cursus bedraagt 20 euro. Wie daarna besluit om lid te blijven mag tot en met september gratis meetrainen.
De hardloopcursus is gericht op iedereen tussen de 16 en 70 jaar die in goede gezondheid is en gemotiveerd is om te starten met hardlopen, of om zijn of haar hardloopprestaties te verbeteren.
Wie al wat meer loopervaring heeft  kan ook aansluiten bij de vaste loopgroep. Bij Trimclub Antilope trainen hardlopers drie maal per week op verschillende niveaus onder begeleiding van ervaren trainers. Daarnaast is er op de maandagavond en zaterdagochtend een groep wandelaars actief bij de vereniging.

Dans en
hockey in
Sportcafé

BARENDRECHT - Jos Vis onvangt vandaag, donderdag 20 januari, twee gasten in zijn programma Sportcafé. Rowan Huijgen van Dance Barendrecht vertelt over het wel of niet doorgaan van de Winterdansshow ‘Movie Night' op 23 januari. Erik Beenen, voorzitter van HCB, vertelt over de pas geopende hal ‘De Ballentent' op sportpark De Doorbraak'.
Van 19 tot 20 uur te horen op Exxact Barendrecht.