René van Nierop en het echtpaar Meiland. (Foto: At Home Makelaardij)
René van Nierop en het echtpaar Meiland. (Foto: At Home Makelaardij) Foto:

René verkoopt ‘Chateau Meiland'

BARENDRECHT - Chateau Marillaux, het kasteel van de tv-familie Meiland, is verkocht na bemiddeling door makelaar René van Nierop van At Home Makelaardij. Hij had het pand de laatste weken in de verkoop had.
Het kasteel in de buurt van de Franse stad Limoge stond sinds anderhalf jaar te koop. Het lukte de familie Meiland niet om een koper te vinden. Door de inspanningen van René van Nierop en zijn team waren er de afgelopen week tal van bezichtigingen. Het kasteel is nu verkocht aan een Nederlands gezin dat er gaat wonen.
Als Barendrechtse makelaar verkoop je niet elke dag een Frans kasteel. Het ging René van Nierop echter goed af, met steun van zijn collega’s in Barendrecht en een Nederlandse makelaar ter plaatse.

Van het avontuur in Frankrijk maakte René een week lang elke dag een vlog, waaronder een aflevering met bloopers. De vlogs zijn nog te zien op Facebook (@AtHomeMakelaardij). In de laatste aflevering was te zien dat de makelaar, voorzien van een fles champagne, het goede nieuws brengt bij Erica en Martien Meiland in Noordwijk.
De verkoop haalde zelfs de programma’s Shownieuws en RTL Boulevard plus de landelijke dagbladen.