Leden van Dance Barendrecht.
Leden van Dance Barendrecht. Foto:

Dance Barendrecht komt met show Movie Night

BARENDRECHT - Dance Barendrecht bestaat deze maand alweer 1 jaar. "En wat een gek jaar was het voor ons allemaal”, zegt voorzitter Kimm Berns.
Om na een jaar waarin niet gedanst kon worden, toch voor een lichtpuntje te zorgen, ontvingen de leden een Dance Barendrecht vest. "Omdat wij trots zijn op onze nieuwe vereniging, wij staan voor samen (dans)plezier maken en dit gevoel willen laten zien dat ieder lid bij Dance Barendrecht hoort, van klein tot groot. ”
De eerste verjaardag gaat later nog gevierd worden. "Wij hopen dat we met de start van ons nieuwe dansseizoen in september 2022 een feest voor al onze leden kunnen organiseren. Met de Grote Club Actie hebben onze leden al een leuk bedrag hiervoor bij elkaar verzameld”, kan de voorzitter melden.
De wintershow kon in januari niet doorgaan. Maar op zondag 12 juni gaat Dance Barendrecht alsnog een show opvoeren in Het Kruispunt. De kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Het wordt een zomershow met als thema: Movie Night. "We blijven ons met enthousiasme de komende maanden voorbereiden op het neerzetten van een fantastische show. En natuurlijk komen in het voorjaar ook weer de dance2Demo optredens voor alle dansgroepen van de streetdance en jazzballet en wedstrijden voor de demogroepen van jazzballet”, aldus Kimm Berns.