Leden van de harmonie in het Trefpunt.
Leden van de harmonie in het Trefpunt. Foto:

Harmonievereniging verzorgt muziekles voor volwassenen

BARENDRECHT - Harmonievereniging Barendrecht geeft muzieklessen aan volwassenen op slagwerk, klarinet, saxofoon, fagot, hobo, hoorn, trompet, trombone, tuba of dwarsfluit.

Wie als beginner nog niet weet welk instrument het beste bij hem of haar past, kan een bezoek brengen aan de repetitie van het BeginnersOrkestVolwassenen op vrijdag tussen 19 en 20 uur. Alle instrumenten kunnen worden uitgeprobeerd en een gratis proefles op één van de instrumenten is mogelijk in de daaropvolgende week bij één van de gekwalificeerde docenten.

Na de start op een instrument is samenspelen in bovengenoemd orkest een welkome aanvulling op de lessen. Wie al een instrument uit de harmoniebezetting speelt en de kennis wil ophalen, is ook welkom bij dit orkest. Instrumenten zijn gratis beschikbaar voor leden.

De lessen (orkesten/ groepen) zijn op maandag- dinsdag- woensdag- donderdag en vrijdagmiddag en/of avond (afhankelijk van het instrument) en vinden plaats in Het Trefpunt dr. Kuijperstraat 4 in Barendrecht. Naast volwassenen zijn kinderen vanaf 8 jaar ook welkom bij de vereniging. Kinderen van 6 en 7 jaar kunnen meedoen met Blokfluitlessen incl. Algemene Muzikale Vorming.         Vanaf 4 jaar is er een kleutergroep AMV.

Aanmelden: mprooi@chello.nl of bel Maria Prooi 06 42 41 26 38. Kijk voor informatie over de vereniging op
www.harmoniebarendrecht.nl