Weer pilates in Waterpoort

BARENDRECHT – In MFA Waterpoort heeft Rianne van Beveren haar lessen Pilates hervat.

De Pilates methode helpt om lichaam en geest in harmonie met elkaar te laten werken. Het is een effectieve en veilige methode, die door iedereen kan worden beoefend, ongeacht het fysieke niveau of leeftijd. De voordelen van Pilatestraining zijn dan ook talrijk: een juiste lichaamshouding, een soepele en sterke rug, een vrijere ademhaling en het ontwikkelen van sterke soepele spieren. Pilates is ook geschikt voor mensen met lichamelijke beperkingen (klachten aan rug, nek of bekken), of om je lichaamsvorm weer terug te krijgen na een zwangerschap.
Rianne van Beveren geeft al bijna 20 jaar met veel plezier Pilateslessen. De lessen zijn vanaf deze week weer te volgen op in de mooie zaal De Wave in MFA Waterpoort, Middeldijkerplein 9 te Barendrecht. Er zijn nog enkele plekken vrij op dinsdagochtend 9 uur en op woensdagavond 19 uur en op 20 uur. Een proefles is gratis.

Meer informatie is te verkrijgen bij Rianne van Beveren via 06-12620193 en a.beveren@kpnplanet.nl en op website www.riannepilates.nl en op Facebook.