De directies van Villex en Gapph proosten op overname Villex.
De directies van Villex en Gapph proosten op overname Villex. Foto:

Leegstandbeheerder overgenomen

BARENDRECHT - Gapph Vastgoedbeheer neemt alle activiteiten van leegstandbeheerder Villex Vastgoedbescherming in Barendrecht over. Beide bedrijven blijven voorlopig hun eigen naam houden. In de loop van het jaar zullen Gapph en Villex verdergaan onder één naam: Gapph Vastgoedbeheer.

Gapph wordt hiermee de grootste en meest toonaangevende vastgoed- en leegstandbeheerder op de Nederlandse markt. In België is Gapph actief onder de naam Interim Vastgoedbeheer en is daar sinds 2012 marktleider. De overname van Villex past goed binnen de groeistrategie van Gapph.

"Het snelgroeiende Gapph staat bekend om haar maatwerk, ervaren team en onderscheidende dienstverlening”, stellen de bedrijven.
"Daarnaast heeft Gapph een betrokken en sociale kijk op de vastgoed- en leegstandbeheermarkt en heeft het een aantal diensten ontwikkeld die aansluiten bij de huidige vraag. Met diensten als het beheer en de exploitatie van herstructurerings- en gemengd wonen-projecten, studentenhuisvesting, huisvesting bijzondere doelgroepen en het risicodragend aanhuren van met name maatschappelijk vastgoed, biedt Gapph de branche maatwerkoplossingen voor elk leegstand- en vastgoedvraagstuk. Gapph kijkt niet alleen naar het zakelijke aspect; ondernemen met een sociaal hart is voor Gapph belangrijk. Met Gapph Together geeft Gapph vorm en inhoud aan het sociale karakter, vergroot zij de leefbaarheid in de omgeving en zorgt voor positieve energie en verbondenheid.”