De Jumbo supermarkt aan het Onderlangs.
De Jumbo supermarkt aan het Onderlangs. Foto:

Jumbo Onderlangs wordt vernieuwd

Algemeen

BARENDRECHT – De supermarkt van Jumbo aan het Onderlangs wordt vernieuwd. Op zaterdag 12 februari om 17 uur sluit filiaalmanager Robert Gouw de deuren. Pas twee en een halve week later, op woensdag 2 maart om 9 uur, kunnen de klanten weer in de winkel terecht.

“Dat is best wel lang”, zegt Robert Gouw. Maar die tijd is nodig om een aantal vernieuwingen door te voeren. Er komen nieuwe koelingen, de broodafdeling wordt vernieuwd en er komen zelfscankassa’s. Nieuw zijn koelingen voor fris en bier, ook komen er grillspecialiteiten in het assortiment.

Jumbo aan het Onderlangs is nu nog een van de weinige supermarkten zonder zelfscankassa’s. “Er is veel vraag naar, want het scheelt de klanten tijd”, merkt Robert Gouw. “Er komen in de vernieuwde winkel zes moderne zelfscankassa’s en twee ‘gewone’ lijnkassa’s. Er zijn enthousiaste collega’s aanwezig om onze klanten te begeleiden bij de nieuwe kassa’s als daar behoefte aan is. Contant afrekenen blijft natuurlijk gewoon mogelijk.”

Jumbo is nu nog een afhaalpunt voor PostNL en een servicepunt voor een stomerij. Dat verdwijnt. “Daarvoor kunnen bezoekers van mijn winkel elders in het centrum al terecht. Mijn collega’s kunnen zich voortaan volledig richten op het geven van service aan klanten van de winkel”, legt Gouw uit.

De filiaalmanager heeft nog wel een ‘tip’ voor de vaste klanten: de product indeling van de winkel verandert.
“Het vaste boodschappen rondje in de winkel, zal wat wijzigen voor onze klant. We zijn op zoek gegaan naar een goede indeling voor al onze producten en hebben daardoor wat wijzigingen aan moeten brengen in ons assortiment. Mocht de klant nu iets opvallen, dan hoor ik of een van mijn collega’s dat natuurlijk heel graag. Wij willen graag alles doen wat mogelijk is voor onze klant”.

Topsport

Robert Gouw heeft in een andere vestiging al eens een vernieuwing van de winkel meegemaakt. “Het is topsport voor de teams van Jumbo die dat doen”, weet hij. Het vaste personeel van de winkel aan het Onderlangs neemt verlof of werkt tijdelijk is een andere vestiging. Om bij de opening van de vernieuwde Jumbo winkel aan het Onderlangs, de klanten opnieuw te verwelkomen.

Als de deuren van de supermarkt op 2 maart weer open gaan, is Jumbo aan het onderlangs voor het eerst in tien jaar weer vernieuwd.
“Dat wordt een mooie nieuwe start”, verwacht Robert Gouw. “En onze klanten verdienen het dat we een mooie nieuwe winkel hebben.”