Hospice de Reiziger zoekt bestuursleden

"Hospice de Reiziger in Barendrecht is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Het betreft een bestuurslid fondsenwerving en een bestuurslid facilitaire zaken.

Zonder fondsenwerving en donaties kan het hospice niet bestaan. Het bestuurslid fondsenwerving heeft als taak om particuliere fondsen en lokale bedrijven te benaderen en warm te maken voor ondersteuning (in geld of natura) van het hospice. Creatieve ideeën over andere vormen van sponsoring zijn uiteraard zeer welkom.

Het bestuurslid facilitaire zaken is- samen met een team vrijwilligers - verantwoordelijk voor onderhoud van het pand, de tuin en overige opstallen. Zaken van groot onderhoud worden besproken in de bestuursvergadering. Uitvoering van groot onderhoud wordt opgepakt nadat hiervoor in het bestuur een akkoord is gegeven. Voor klein(er) onderhoud is jaarlijks een budget beschikbaar. Voor uitvoering van kleiner onderhoud is geen toestemming vooraf nodig.

Hospice de Reiziger is een plek waar gasten gedurende de laatste levensfase verblijven. Vrijwilligers en medewerkers zorgen ervoor dat een gast tot de laatste dag van het leven geniet. Daarnaast ontzorgen vrijwilligers en medewerkers de dierbaren en naasten van de gasten. Voor meer informatie kunt u de website www.hospicedereiziger.com raadplegen.

Wilt u meer weten over de bestuursfuncties van deze mooie organisatie of wilt u uw belangstelling kenbaar maken? Stuur een e-mail naar voorzitter@hospicedereiziger.com. Indien u uw belangstelling kenbaar maakt, wordt u verzocht uw CV toe te voegen. "

Willem Bogaard,
Barendrecht 


Ingezonden brieven

Ingezonden brieven van maximaal 200 woorden kunnen per email gestuurd worden naar
redactiebarendrecht@
barlokalemedia.nl

De brieven moeten betrekking hebben op Barendrecht en Heerjansdam.
Bij de brief altijd naam, adres en telefoonnummer vermelden.


Voedselbank

Wie maandelijks tekort komt voor eten en drinken, kan contact opnemen met de voedselbank.
Kijk voor de voorwaarden en verdere informatie op op de website van de voedselbank:
www.voedselbankbarendrecht.nl