De deelnemers kunnen deze medaille verdienen.
De deelnemers kunnen deze medaille verdienen. Foto: Ed Becude

Nemesys Tunnelloop

REGIO - De Nemesys Tunnelloop gaat door op zaterdag 5 februari. Inschrijven kan voor drie afstanden: 5, 10 en 25 kilometer. 

De 25 kilometer past mooi in het trainingsschema van de Marathon van Rotterdam. De deelnemers aan deze afstand lopen ook door de Tweede Heinenoordtunnel. Daarmee is ook gelijk de naam van de loop verklaard. Aan de Barendrechtse kant van de tunnel wordt meteen weer omgekeerd, terug naar de Hoeksche Waard.

Er kan ook worden deelgenomen door mensen die de 5 en 10 kilometer wandelend afleggen. Ook voor hen is er na afloop een medaille. De 5 en 10 kilometer worden afgelegd in de omgeving van Oud-Beijerland. Start en finish van alle afstanden zijn bij atletiekvereniging AV Spirit op Sportpark Kikkershoek in Oud-Beijerland.

Inschrijven kan nog op www.
nemesystunnelloop.nl
.

De organisatie van de loop kan nog vrijwilligers gebruiken. Aanmelden kan door een mal te sturen naar
vrijwilligers-weg@avspirit.nl.

De organisatie van de loop heeft groen licht gekregen van de gemeente Hoeksche Waard. Men moet zich wel aan de coronamaatregelen houden. De deelnemers wordt onder meer verzocht om voldoende afstand te houden. Kleedkamers en douches zijn gesloten voor deelnemers en bezoekers.