Marianne en Marc geven met het volste vertrouwen het stokje over aan Wouter en Dennis.
Marianne en Marc geven met het volste vertrouwen het stokje over aan Wouter en Dennis. Foto:

Praktijk voor fysiotherapie is overgedragen aan opvolgers

HEERJANSDAM / BARENDRECHT - Nadat ze elkaar 38 jaar geleden tijdens een waarneming ontmoetten en ze beiden een eigen praktijk opgebouwd hebben in respectievelijk Heerjansdam en Barendrecht, hebben Marianne Maas en Marc van Vilsteren per 1 januari hun praktijk overgedragen aan hun opvolgers.
Marianne startte in Heerjansdam in een praktijk aan huis. In 2009 verhuisde de fysiotherapie praktijk naar het gezondheidscentrum aan de Manning waar zij met twee collega's werkte.
Marc van Vilsteren begon in eerste instantie in een van de slaapkamers in de van Riedevliet en Torenmolen in Barendrecht. Daarna verhuisde de praktijk naar de Spinetstraat alwaar de praktijk uitbreidde met twee collega's. Ook kwam er 12 jaar geleden een samenwerkingsverband met Marianne in de vorm van een Fitness locatie aan de Manning.
Per 1 januari zijn er twee nieuwe eigenaren: Wouter Cabaret en Dennis van Oosten. Zowel Marianne als Marc blijven nog een aantal uren werkzaam. De locaties van de praktijken blijven onveranderd.

Wouter Cabaret en Dennis van Oosten zijn Marc en Marianne dankbaar voor de mogelijkheid die hun geboden wordt. "Wij hebben er vertrouwen in de goede naam van beide praktijken voort te zetten, waarbij enthousiasme en professionaliteit voorop staan. We gaan er dan ook alles aan doen om bijdrage te leveren aan de gezondheid van de inwoners.”