De crew van Groener Gras filmt bij Van Gelder.
De crew van Groener Gras filmt bij Van Gelder. Foto:

Filmbedrijf verkocht

BARENDRECHT - Videoproducent Groener Gras verandert na vijftien jaar van eigenaar. De Barendrechtse oprichter Hans Groenendijk heeft zijn bedrijf verkocht aan vakgenoot Marc Eikelenboom. Het kantoor verhuist binnenkort van Rotterdam naar Barendrecht.
Groener Gras is videospecialist in de breedste zin van het woord. Het bedrijf maakt vooral bedrijfsvideo’s, films voor de overheid, evenementverslagen en live-registraties. In Barendrecht werkt het bedrijf al voor diverse organisaties, waaronder Gemeente Barendrecht, Theater het Kruispunt, Rabobank, 2Mèt, Doen Communicatie en TSS International en BVV Barendrecht.
Marc Eikelenboom was al als freelance regisseur actief voor het bedrijf en stapt nu dus in de rol van eigenaar. Hans Groenendijk gaat zich als freelancer richten op journalistieke werkzaamheden, waaronder het presenteren van de lokale talkshow BAR Talk in Theater het Kruispunt.  


Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief. Elke donderdagochtend De Schakel en de best gelezen verhalen van de website in je postbus:
www.deschakelbarendrecht.nl/nieuwsbrief/aanmelden