Blok0180 en Buurtkamer weer open

BARENDRECHT- De wijkcentra zijn weer geopend en kunnen er weer activiteiten plaatsvinden. Ook het reserveren van een ruimte voor bijvoorbeeld een bijeenkomst of vergadering is mogelijk.
Blok0180 is te reserveren voor multifunctionele en maatschappelijke activiteiten tot 22 uur. Denk hierbij aan activiteiten gericht op cultuur, sociale ontmoeting, goede doelen, evenementen van scholen of vergaderingen van non-profit organisaties. Meer informatie via blok0180@kijkopwelzijn.nl of 0180 691 800. Zie ook www.kijkopwelzijn.nl.
Ook de Buurtkamer en wijkruimte aan de Vrijenburglaan 61 zijn weer open. De geplande activiteiten staan op www.kijkopwelzijn.nl. Voor deelname kan men opnemen met wenv@kijkopwelzijn.nl of 0180 691 800.

PCOB houdt bijeenkomst

BARENDRECHT - Ouderenbond PCOB houdt op dinsdag 8 februari een contactbijeenkomst.
Gastspreker is Samuel van de vrienden van de Hoop uit Dordrecht. Vrienden van De Hoop ondersteunt allerlei activiteiten van De Hoop en stichtingen die aan De Hoop verbonden zijn. Sommige mensen zijn verslaafd (geweest), anderen worstelen met psychische problemen. Ze willen hen op weg helpen naar een nieuw leven. Het Inloophuis van De Hoop in Dordrecht krijgt zo'n tachtig bezoekers per dag; het Inloophuis in Vlissingen tussen de veertig en vijftig.
De bijeenkomst duurt van 14 tot 16 uur en wordt gehouden in de Dorpskerk, Dorpstraat 146. Ook niet-leden zijn welkom.