Nola is een gevoelig meisje.
Nola is een gevoelig meisje.

Poes Nola houdt van rust

Algemeen

REGIO - Een van de nieuwste bewoners in De Dierenstee is Nola, een poes van bijna drie jaar oud. Ze zoekt een nieuwe baas, omdat het in haar vorige thuis te druk voor Nola was en ze het niet goed kon vinden met de poes waar ze mee samenwoonde. Nola is namelijk een gevoelig meisje en ze houdt niet van veel drukte om haar heen, dat bezorgt haar alleen maar stress.
Stress kan bij katten leiden tot onzindelijkheid en dat was ook bij Nola het geval, maar gelukkig heeft ze daar in de opvang geen last meer van. Wel is het voor Nola heel belangrijk dat ze haar nieuwe thuis niet meer hoeft te delen met andere dieren en met jonge kinderen. Op zo’n rustige plek zal Nola helemaal opbloeien en zal haar baas merken dat Nola een hele lieve en gezellige poes is, die van kroelen houdt en graag op schoot komt zitten!
Daarnaast vindt Nola het fijn om haar eigen gang te kunnen gaan, bijvoorbeeld door buiten een frisse neus te halen of gewoon lekker ergens een dutje te doen. Een heel leuk huisgenootje dus, voor wie het vooral belangrijk is dat je haar een rustig thuis kunt bieden.
Nola zal even moeten wennen aan haar nieuwe omgeving, want alles wat vreemd is, vindt ze spannend. Ook moet de toekomstige baas van Nola rekening houden met het feit dat ze speciale brokjes eet ter voorkoming van blaasgruis. Voor wie dat geen probleem is en een rustig thuis heeft, is Nola een hele fijne huisgenoot die voor veel gezelligheid zorgt.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 - 655 150, email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl