Zelfs van een stukje stof, kleurkaart of behang maken de machines de gewenste kleur.
Zelfs van een stukje stof, kleurkaart of behang maken de machines de gewenste kleur. Foto:

Verfwinkel Versluis vaak vergeten

BARENDRECHT – Ruim drie jaar duurde het voor Versluis het dealerschap van Sigma Verven toegewezen kreeg. Ongelofelijk, als men bedenkt dat de enige gespecialiseerde verfwinkel die Barendrecht rijk is, kan bouwen op een jarenlange ervaring en het dealerschap van topmerken als Sikkens en Drost Coating al lang in huis heeft. Directeur Bas Versluis: ,,Sigma is zeer selectief met het afgeven van het dealerschap. Hoewel onze medewerkers goed geschoold zijn, hebben ze aanvullende scholing en training gehad om alle specifieke producteigenschappen van Sigma producten, te leren. We zijn dan ook trots dat we nu het hele assortiment van dit bekende merk in de winkel hebben.”

Zeg je verf, dan zeg je Versluis. Het familiebedrijf uit Barendrecht is al sinds 1946 de betrouwbare specialist op het gebied van kleur en verf en de grootste in verfbenodigdheden. De winkel huist in hetzelfde pand als de groothandel van Versluis. Daarin schuilt misschien ook wel de reden dat bij veel mensen de winkel niet bekend is. Bas: ,,We zijn al ruim vijftien jaar op deze locatie aan de Flensburg gevestigd. Voor mensen die, vanuit de kant van Rotterdam, Barendrecht inrijden zal onze naam, door de ligging van het pand langs de snelweg, zeker bekend zijn. Dat we niet alleen groothandel in verfbenodigdheden zijn, maar ook een winkel hebben waar bedrijven en particulieren terecht kunnen, dat is minder bekend. In de winkel verkopen we alle schildersbenodigdheden. Van schuurpapier, tot kwasten, plamuur en ladders. Met onze kleurenmengmachines maken we iedere kleur die gewenst is. Zelfs van een stukje stof, kleurkaart of behang maken onze machines de gewenste kleur. Wil men graag een muur in dezelfde kleur verven als het leuke kussentje op de bank? Een plat voorwerp mee naar de winkel nemen volstaat. We scannen de kleur en mengen de verf in exact de kleur van het voorwerp. Moeilijk of lastig bestaat voor ons niet. Ook voor een half litertje verf doen we alle moeite om de juiste kleur te mengen. We zijn pas tevreden als de klant dat ook is.”

Over het prijsniveau kan Bas kort zijn. ,,Met de groothandel zijn we onze eigen leverancier. Onze prijzen zijn scherp en vergelijkbaar met die van de online winkels. Maar wel met dat verschil dat men bij ons door goed opgeleid en deskundig personeel geholpen wordt. Verven is meer dan een laklaag aanbrengen. De gebruikte materialen en gereedschappen en de werkzaamheden die ervoor plaatsvinden bepalen of het eindresultaat top wordt. Onze medewerkers staan klaar met raad en daad.”

De winkel is alle werkdagen geopend van 07.30 tot 17.00 uur. Nu zijn de deuren op zaterdag nog gesloten, maar zodra de behoefte er is, gaan die ook op zaterdag open.

Voor meer informatie:
verfwinkelbarendrecht.nl