Beginnersorkest voor volwassenen

BARENDRECHT - Harmonievereniging Barendrecht heeft al sinds november 2015 een BeginnersOrkestVolwassenen. Dit orkest wordt jaarlijks weer aangevuld door nieuwe leden die in hun jeugd nooit begonnen zijn met het spelen op een instrument en dit op latere leeftijd graag zouden willen oppakken. Daarnaast melden zich ook mensen aan die wel in hun jeugd ( of later) begonnen zijn maar het niet hebben doorgezet en daar spijt van hebben. Ook die zijn van harte welkom.

Er is geen maximale leeftijdgrens voor deelnemen aan dit orkest alleen een gezonde dosis doorzettingsvermogen is van belang.
De kennis over het spelen van het instrument leren de deelnemers individueel of in kleine groepjes bij een van de gekwalificeerde docenten die de vereniging rijk is. De keuze aan instrumenten is: klarinet, saxofoon, fagot, hobo, hoorn, trompet, trombone, tuba, dwarsfluit en slagwerk. De instrumenten kunnen worden uitgeprobeerd en een gratis proefles op één van de instrumenten is mogelijk.

Het BeginnersOrkestVolwassenen repeteert op vrijdag tussen 19 en 19.45 uur. Kennismaken kan, na vooraf aangemeld te hebben. Na verloop van tijd is de mogelijkheid om auditie te doen voor het AspirantenOrkest dat ook op vrijdag na dit orkest repeteert. Instrumenten zijn gratis beschikbaar voor leden. De repetities vinden plaats in Het Trefpunt dr. Kuijperstraat 4 in Barendrecht.
Aanmelden: mprooi@chello.nl of bel Maria Prooi 06 42 41 26 38. Kijk voor informatie over de vereniging op www.harmoniebarendrecht.nl.


Nieuwe datum Albrands Winterfestival

RHOON - Albrands Winterfestival is verplaats naar 16 april. Het feest in het Park van Rhoon zou plaatsvinden op 12 februari. In overleg met de gemeente is de nieuwe datum in april vastgelegd. Kijk voor kaarten en tickets op www.
albrandswinterfestival.nl.