Heerjansdam speelt gelijk

HEERJANSDAM- VV Heerjansdam speelde zaterdag op de Molenwei een oefenwedstrijd tegen Capelle.
Heerjansdam zat gelijk goed in de wedstrijd. Na een kwartier spelen testte Shedwin Martina de doelman van Capelle, met een hard schot en ook Luc Delmee zag de keeper in de korte hoek redden. Na een half uur spelen werd het 1-0, na goed en fanatiek doorzetten kwam Jarno Visser net binnen ‘de 16’ in balbezit en schoot fraai raak. Nog voor de rust was het Gert Jan Plaizier die na een hoekschop de bal tegen het net schoot: 2-0.
Heerjansdam ging na de rust nog een tijdje op dezelfde voet verder. In de 70e minuut ontsnapte Martina aan de verdedigers van Capelle en ging op de uitkomende doelman af. Die won het één tegen één duel met de aanvaller. Daarna werd Capelle sterker, tegen een vermoeid rakend Heerjansdam. In de 85e minuut werd het 1-2 en vlak voor tijd 2-2.

Onderwerpen van Sportcafé

BARENDRECHT - Tussen 19 en 20 uur heeft Jos Vis vanavond, donderdag 10 februari, in zijn programma Sportcafé op Exxact Barendrecht veel aandacht voor de Barendrechtse sport.
Jos begint met een overzicht met alle standen van de clubs. Verder aan de telefoon Ashley Willemstein, van KV Vitesse. Zij kreeg een pluim van de gemeente Barendrecht. Deze kreeg zij omdat tijdens een korfbalwedstrijd het leven heeft gered van een medespeler.

Fris begin van het weekend

BARENDRECHT - Everydaycoffee en Fit The Fun Way werken samen aan een leuk idee: lekker bewegen en eten.
Deelnemers kunnen op zaterdag 19 februari om 8.45 uur verzamelen bij Everydaycoffee aan het Achterom 9. Het bewegen start om 9 uur.
Na het bewegen met Fit The Fun Way gaan de deelnemers terug naar Everydaycoffee om daar te genieten van een heerlijk hapje en drankje.Deelnemers betalen 10 euro.
Aanmelden via:
forms.gle/
1td3dKm5t5FVKqJ48