Wethouder Arnoud Proos en SGP-voorman Kees van der Staaij.
Wethouder Arnoud Proos en SGP-voorman Kees van der Staaij. Foto:

Kees van der Staaij in Barendrecht

BARENDRECHT – De verkiezingscampagne van SGP-Cu kreeg vrijdag 4 februari steun van Kees van der Staaij. De fractievoorzitter van de SGP in de Tweede Kamer bracht ’s middags een werkbezoek aan Barendrecht.
Van der Staaij werd rondgeleid door het dorp door wethouder Arnoud Proos en actieve leden van SGP-CU. Na een lunch met ondernemers werd er bij de Zorgnijverij gesproken met medewerkers in de zorg. Daar waren ook medewerkers bij van Agathos Lelie Zorggroep en Stichting Present Barendrecht.
De middag werd afgesloten met een bezoek aan de Middenbaan. Van der Staaij bracht bij enkele ondernemers een cadeautje langs en ging met hen in gesprek. Vaak kwam het gesprek snel over de gevolgen die de coronamaatregelen voor de ondernemers hebben gehad.


SGP-ChristenUnie in Paddewei en Dorpzicht

BARENDRECHT - Op zaterdag 12 februari zijn de fractie, besturen en vrijwilligers van SGP-ChristenUnie in de wijken Paddewei en Dorpzicht. Tussen 10 en 12.30 uur gaan ze in gesprek met inwoners. Daarnaast wordt er huis-aan-huis een kaart bezorgd en wordt er door een afvalactie bijgedragen aan een opgeruimde buitenruimte.