EVB houdt fotowedstrijd

BARENDRECHT - Op 16 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. De campagne van Echt voor Barendrecht (lijst 1) is al flink op stoom: op diverse plekken in Barendrecht zijn al gele campagne-uitingen zichtbaar. Zo hing de partij als eerste met een poster op alle gemeentelijke verkiezingsborden.

EVB nodigt inwoners nu uit om ook mee te doen aan de campagne, door campagnemateriaal op te hangen met daarop de tekst ‘Ik doe mee en stem EVB!’. En daar valt een leuke prijs mee te winnen.

EVB heeft verschillende formaten posters, een vlag, een zeildoek van 2 meter, een tuinbord en een makelaarsbord voor de verkiezingscampagne laten maken. Wanneer inwoners een van de uitingen bij hun woning ophangen en hier een foto van maken, dan maken zij kans op een dinerbon van 100 euro bij een Barendrechts restaurant naar keuze. EVB verloot in totaal drie dinerbonnen.

Geïnteresseerden kunnen hun materiaal bestellen via de website www.
echtvoorbarendrecht.nl
of door te bellen of te whatsappen naar 0180-20 10 20.


GroenLinks zaterdag bij gebouw Maashoek

BARENDRECHT - GroenLinks zal de komende weken op zaterdag actief zijn in verschillende wijken.

“Afgelopen zaterdag was de aftrap op het Middeldijkerplein. Het was koud, maar de gesprekken met inwoners over de nieuwe indeling van het plein, het openbaar vervoer naar Rotterdam, ’t Plein, de nieuwe bibliotheek waren hartverwarmend”, vertelt Maya Gonlag van GroenLinks.
Zaterdag 12 februari is GroenLinks van 10.30 tot 12 uur aanwezig bij appartementengebouw Maashoek aan de Binnenlandse Baan. De leden van de partij beantwoorden vragen en geven informatie over energiebesparing. ze vertellen onder andere over het gebruik van warmtebeeldcamera, die laat zien op welke plekken er warmte uit je huis ‘lekt’.
GroenLinks neemt als lijst 6 deel aan de verkiezingen in Barendrecht.