Stichting Wens & Go viert feest

BARENDRECHT - Stichting Wens & Go viert in maart jaar eerste verjaardag.
“We zijn ontzettend dankbaar wat we in een jaar hebben neergezet in onze vrije tijd en daarom vieren we feest. Ondanks de lockdown hebben we veel lichtpuntjes kunnen uitdelen en kunnen bouwen aan herinneringen voor mensen die het niet breed hebben en voor wie een uitje niet zo vanzelfsprekend is”, vertelt Yolanda Hekkert.

Wie jarig is trakteert, daarom verloot de stichting een gratis wens onder de volgers op social media. Op de pagina van Stichting Wens & Go op Facebook en/of Instagram staan de voorwaarden. Op 9 maart, de ‘verjaardag’ van Wens & Go, wordt de winnaar bekend.
“Dankzij een betrokken ondernemer die ons regelmatig sponsort, mogen we ons feestje ook vieren met alle wensdeelnemers die afgelopen jaar een wens in vervulling zagen gaan. Dit doen we op 9 maart bij Abel Tasman. Alle wensdeelnemers worden hierover geïnformeerd”, aldus Yolanda Hekkert.

Meer informatie over Wens & Go via info@wensengo.nl of bel naar 06-38386532. 


Cursus voor imkers

REGIO - Binnenkort zal de imker van Abeehealthy naast Kinderboerderij De Kooi een cursus over bijen gaan geven voor beginnende imkers en geïnteresseerden. Na de cursus heeft de beginnende imker de basisvaardigheden om zelf op een goede wijze bijen te gaan houden.
De theorieavonden starten eind februari op donderdagavond op Kinderboerderij De Kooi. De praktijklessen zullen tussen half maart en half september worden gehouden. De cursus wordt afgesloten met een examen.
De basiskosten voor de cursus bedragen 290 euro. Daarnaast dient de cursist zelf voor het cursusboek en imkermaterialen te zorgen.
Bij 15 deelnemers kan de cursus doorgang vinden.
Voor meer informatie of aanmelden kunt u een mail sturen naar: kooi@natuurstad.nl
Kinderboerderij en educatieve tuin De Kooi is gevestigd aan de Maeterlinckweg 85 in Rotterdam-Lombardijen.