Finale cross competitie

BARENDRECHT - De finale van de Regio Rijnmond Cross competitie voor pupillen en junioren kon dankzij de versoepelde coronaregels toch nog plaatsvinden. De organisatie was in handen van Energie en dankzij snelle vergunningen van de gemeente Barendrecht en Staasbosbeheer en medewerking van Kinderboerderij de Kleine Duiker kon de wedstrijd afgelopen zaterdag gehouden worden in de Zuidpolder bij Natuurspeelplaats Barendbos en Stormbaan.
Een greep uit de Energie-medaille-winnaars in het eindklassement; de meisjes Kiki Schouwenburg, Elvira Gutteling, Quincy Nederlof, Veerle van Aert, Christina van Tiel, Joanne Star, Bibi van ´t Veld; de jongens Noud Scholten, Axel Crowcombe, Tijn Rigter.

Sportieve dag voor jonge mantelzorgers

BARENDRECHT- Op dinsdag 1 maart van 9 tot 16 uur houdt KijkopWelzijn een sportieve dag voor jonge mantelzorgers van 12 tot en met 18 jaar.
De dag start bij BLOK0180, Haarspitwei 9. De deelnemers gaan gezamenlijk op de fiets naar verschillende locaties in Barendrecht om workshops te volgen. Het gaat daarbij om tennis, volleybal, streetdance en Krav Maga (zelfverdediging).
Jonge mantelzorgers die mee willen doen, kunnen zich aanmelden via
jongemantelzorg@
kijkopwelzijn.nl. De deelname is gratis.

Freerunnen in Sportcafé

BARENDRECHT - Jos Vis besteedt vandaag, donderdag 17 februari, in zijn programma Sportcafé aandacht aan Onur Eren. Hij is Freerunner en Tricking artist.
Samen met zijn broer gaat Onur in Barendrecht bij Verse Grond een Freerun Hall openen. Jos heeft hem uitgenodigd om alles te komen vertellen over de plannen.
Verder aan de telefoon Jeffrey van Veen, buurtsportcoach en jongerenwerker, over de zaalvoetbal toernooien van 2 en 4 maart en de sport-en speldag op 3 maart.
Van 19 tot 20 uur te horen op Exxact Barendrecht.