Marouane Bakour scoort. (foto: Cees Bakker)
Marouane Bakour scoort. (foto: Cees Bakker) Foto:

Barendrecht wint van Ter Leede

BARENDRECHT - BVV Barendrecht heeft zaterdag gewonnen van Ter Leede. De rood-witten klopten op het eigen sportpark de bezoekers met 4-2. De ploeg van trainer Richard Elzinga kruipt daarmee het eerste rijtje in.
Barendrecht begon overtuigend en duwde het hoger geplaatste Ter Leede al snel terug. Danny Monsterzorgde na 11 minuten met uit een vrije trap voor 1-0. Een knappe aanval over rechts werd door Niels Vorthoren bij de tweede paal afgerond: 2-0.
Vlak voor de rust werd het ineens 2-1. Een hoekschop van Ter Leede werd door Dirk Hoekstra binnengekopt. Zo ging Barendrecht toch met een nare smaak de kleedkamers in.
Na de onderbreking had Ter Leede meer overwicht. De bezoekers kregen een strafschop na een duwfout van Masrhalmi. Thomas Arroyo benutte de elfmetertrap: 2-2.
Met nog een kwartier te gaan kwam Peter de Lange het veld in voor Danny Monster. Hij bewees maar weer eens zijn waarde door vijf minuten later de 3-2 binnen te schieten. In de extra tijd zorgde Marouane Bakour alsnog voor de bevrijdende 4-2.