Smitshoek wint in 's-Gravenzande

BARENDRECHT - ‘Smitshoek een lastige tegenstander’. Dat had de schrijver van het stukje in het welkomstblaadje De Aftrap van ’s-Gravenzande laten opnemen. De laatste overwinning van ’s-Gravenzande tegen Smitshoek dateert alweer uit 2018 .
Het eerste gedeelte van de wedstrijd was ’s-Gravenzande het gevaarlijks, maar dat leverde geen doelpunten op. Een corner van Noah de Neijs werd ingekopt door de mee naar voren gekomen Emilio Samsey. Hij bracht de 0-1 op het scorebord.
Na de thee moest ’s-Gravenzande moest risico nemen om ook tot scoren te komen, wat tot gevolg had dat Smitshoek meer ruimte kreeg. Het was Sean Verburg die een dieptepas van Noah de Neijs kon omzetten in de 0-2 in de 60e minuut.
Zo’n 10 minuten later was het aanvoerder Joey Kleijn die  de 0-3 op het scorebord bracht. ’s-Gravenzande wist net voor tijd nog een kans om te zetten in een doelpunt: 1-3.

Heerjansdam speelt gelijk

HEERJANSDAM - Na bijna drie maanden geen competitiewedstrijd te hebben gespeeld, was het zaterdag eindelijk weer zo ver. Heerjansdam speelde in Rotterdam tegen Neptunes-Schiebroek.
Heerjansdam startte overtuigend en in de 12e minuut werd het 0-1 door Gert Jan Plaizier. Dat bleef zo tot de 25e minuut toen het uiterst ongelukkig 1-1 werd. Keeper Oscar Roos redde tot twee keer goed, maar bij de laatste keer belandde de bal via het hoofd van Mike Sloof in het eigen doel. In de 37e minuut was aan de andere kant Freek van 't Land de ongeluksvogel, door een lage voorzet van Luke Homan in eigen doel te werken: 1-2.
Na een uur spelen schoot de Groot hard en laag de gelijkmaker binnen: 2-2. Neptunes-Schiebroek wilde doordrukken en kreeg wat kansen. In de 77e minuut ontsnapte Heerjansdam toen Bram Visser de bal over het doel schoot.
Een minuut later werd het 3-2 uit een vrije trap. In de 90e minuut werd het toch gelijk. Richard Clement nam een hoekschop en Delmee kopte raak: 3-3.