FF.Friends was succesvol tijdens de eerste wedstrijd.
FF.Friends was succesvol tijdens de eerste wedstrijd. Foto:

FunkyFeet twee maal in de prijzen

BARENDRECHT - Twee teams van FunkyFeet Dansstudio Barendrecht in de prijzen gevallen bij de Streetdance Wedstrijd van Shellwedance.

FF.Friends, herkenbaar aan de gele hoodi’s, is het jongste en nieuwste wedstrijdteam en wordt vanaf september getraind door Kiomi van der Borght. Hun allereerste wedstrijd ooit en meteen een tweede plaats behaald. "Een geweldige prestatie, dat beloofd wat voor de toekomst!", reageert men bij de dansstudio.

The.F.Family, dit seizoen getraind door Anique Schoonebeek, deed ook weer mee en behaalde in een oudere een hogere categorie ook een hele mooie tweede plaats.

FunkyFeet is heel blij om het nieuwe wedstrijdseizoen met deze geweldige prestaties te starten. Op 13 maart in Hoofddorp staat de volgende wedstrijd op het programma, dan dansen er vier teams mee uit Barendrecht van FunkyFeet mee.
"Door corona is het voor de Dansstudio een zware tijd geweest, maar opgeven is nooit een optie geweest. Daarom extra blijdschap om met zoveel dansers en teams weer op het podium te kunnen staan", aldus een medewerker van FunkyFeet.