Gesprek met lijsttrekkers

BARENDRECHT - Vandaag, donderdag 24 februari 14 tot 17 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ op Exxact Barendrecht  lijsttrekkers Arie Kooijman (GroenLinks) en Lennart van der Linden (EVB). Ze worden geïnterviewd door Sebastiaan van Mill (Exxact) en Arco van der Lee (De Schakel). Hierbij komen belangrijke politieke thema’s, de speerpunten van hun verkiezingsprogramma en hun persoonlijke motivatie aan de orde.  
Het gesprek van Arie Kooijman is te horen tussen 14 en 15 uur. Lennart van der Linden komt tussen 16 en 17 uur aan het woord.
In dit programma ook een gesprek met Floortje Verhoek en Dervis Katar. Zij willen een jongerenraad oprichten. Dat gesprek begint om 15.30 uur.

Meer informatie over
bomenkap

BARENDRECHT - De gemeenteraad verzoekt wethouder Cees Schaap om te onderzoeken of er bij de kap van bomen beter gecommuniceerd kan worden. Mogelijk kan het hout ook in de gemeente gebruikt worden voor gebruiksvoorwerpen of speeltoestellen. Aanleiding is de kap van kastanjes aan de Bachlaan. Er waren alleen brieven met informatie gestuurd aan de direct omwonenden.
De motie werd ingediend door EVB, CDA, fractie Winnie Hofland, SGP/CU en VVD. Ook de overige partijen stemden voor.