De Grote Efteling Koekoekshow. (foto: Efteling)
De Grote Efteling Koekoekshow. (foto: Efteling) Foto:

Jeugdtheater in de voorjaarsvakantie

BARENDRECHT - In Theater het Kruispunt zijn in de voorjaarsvakantie maar liefst drie voorstellingen te zien. En goed nieuws, het theater heeft niet meer te maken met beperkende maatregelen.

Het theater is weer open zonder anderhalve meter afstand in de zaal. Ook de mondkapjesplicht is vervallen. Vanaf vrijdag 25 februari komt ook het coronatoegangsbewijs te vervallen.

De Grote Efteling 
Koekoekshow

Voor wie nieuwsgierig is, altijd al een keer de Python heeft willen besturen en wel in is voor een spannend experiment is De Grote Efteling Koekoekshow (8+) een aanrader. Te zien in Het Kruispunt op zondag 27 februari, om 13 en 16 uur.

Op het podium staat een grote machine met knoppen, hendels en live verbinding met Efteling! Wat gaat er gebeuren? We gaan op onderzoek uit en rollen van het een in het andere! Gaat dat wel goed komen?

Belle en het Beest 
De Musical

Na De Kleine Zeemeermin en Doornroosje gaat de sprookjestraditie verder met Belle en het Beest De Musical (4+) een magische voorstelling voor de hele familie. Te zien in Het Kruispunt op woensdag 2 en donderdag 3 maart, op beide dagen om 13.30 en 16 uur.

In één van de meest romantische sprookjes spelen Sita en Bettina Holwerda afwisselend de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Zij zorgen weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong én oud!

Dolfje Weerwolfje

En voor wie houdt van wat spanning en een beetje griezelen, die zit goed bij Dolfje Weerwolfje (6+) een spannende musical gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon.

De musical is in Het Kruisount te zien op vrijdag 4 maart, aanvang 19 uur. 

Het verhaal van Dolfje is bij veel kinderen overbekend. Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart… Dolfje is een weerwolf!

Informatie

De publieksservicebalie in de hal van Het Kruispunt is geopend op dinsdag én vrijdag tussen 13 en 16 uur.
 Telefonisch is de publieksservice bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag tussen 10 en 12 uur op nummer 0180-615958.

Meer informatie op de website van het theater:

www.theaterhetkruispunt.nl

Belle en het Beest De Musical. (foto: Wim Lanser)