Kim Zoontjes.
Kim Zoontjes. Foto:

Kim in finale Miss Teen of Zuid-Holland

BARENDRECHT – Kim Zoontjes (18) heeft zich gekwalificeerd als finalist van Miss Teen of Zuid-Holland 2022.
“Mijn motto waarmee ik andere meiden, en eigenlijk iedereen mee wil inspireren is de volgende: winnaars geven nooit op en opgevers winnen nooit”, zegt Kim.
De stemming voor de wedstrijd is begonnen. Wie Kim wil steunen kan een SMS sturen naar Poll Zuidholland Kim naar het nummer 3010. (€1,10 per SMS)


Ingezonden

Praktijkcentrum Carnisse

BARENDRECHT - Ons levensgeluk is door de pandemie en alle maatregelen flink onder druk komen staan. Juist nu is het werken aan je gezondheid en levensgeluk belangrijker dan ooit. Voor de uitbraak gaven we onszelf gemiddeld een 7,5. 

Tijdens het laatste onderzoek van de Erasmus Universiteit is dit cijfer gedaald naar een 6,3. De daling van ons geluksniveau is zorgelijk. De druk op de zorg neemt toe en de wachtlijsten voor de GGZ zorgen ervoor dat mensen te laat geholpen worden.

Professionele zorg en begeleiding sinds 2015

Voor mensen die zelf de regie over hun gezondheid terug willen nemen en houden, bieden ze in Praktijkcentrum Carnisse diverse soorten complementaire zorg. Dat betekent dat met de psycho- relatietherapeut, coaches, hypnotherapeut, yoga- en pedagogische begeleiders aandacht is voor de complete mens. Denk hierbij aan de zorg voor het lichamelijke, emotionele, sociale, zingeving en het mentale welzijn. Door aandacht te besteden aan al deze onderdelen helpen ze mensen weer terug in balans en goed in hun vel te zitten. Zij bieden begeleiding aan volwassenen en kinderen op individueel niveau en aan (opleiding)groepen.

Gemeente toekomstvisie

Het centrum dankt de gemeente Barendrecht voor het steunen van ons centrum in deze uitdagende coronatijd. Met name de flinke investeringen met de verbouwing van de vroegere leslokalen naar praktijkruimten wordt door alle bezoekers bijzonder gewaardeerd.

De gemeente Barendrecht loopt in haar visie voorop door haar maatschappelijke verantwoording voor zorg, welzijn en volksgezondheid in haar beleid ook nadrukkelijk vorm te geven in de complementaire zorg. Deze zorg is minder klachtgericht maar juist breder mensgericht en weet zo goed welzijn en gezondheid te bevorderen. De reguliere zorg wordt hiermee weer een beetje ontlast en dat is nu hard nodig.

Geen wachtlijsten

Wanneer je merkt dat je minder energie hebt, vaker sombere gedachtes hebt, je relatie wil verbeteren is men van harte welkom. Op dit moment zijn er bij de meeste praktijken beperkte wachtlijsten in Praktijkcentrum Carnisse. Dat is een groot voordeel, door op tijd aan de slag te gaan met je verbeterpunten bereik je sneller betere resultaten.

Zie verder op www.
praktijkcentrumcarnisse.nl

Het team van Praktijkcentrum Carnisse.