Amanda in alle straten

Vervolg van de voorpagina

Dinsdagmiddag is ze begonnen in Ter Leede. Ze hoopt op 31 juli alle zeshonderd straten van Barendrecht gehad te hebben. “Hoeveel kilometer dat is? Dat moet ik nog gaan ondervinden”, zegt de lachend.
Amanda laat zich sponsoren. De opbrengst gaat naar ‘Het Vergeten Kind’, dat actie voert tegen de gesloten jeugdzorg. Er is al geld toegezegd door vrienden, familie, collega’s en clubgenoten van CAV Energie. Het bedrijf van een buurman is vanaf volgende week shirtsponsor.
Wie Amanda wil sponsoren kan kijken op
Actie.hetvergetenkind.nl/actie/amanda-heuseveldt/donateurs 


Inzameling voor Oekraïne

Woensdagochtend meldde een medewerkster van de Immanuel de tussenstand van de actie. “We hebben inmiddels heel veel kleding en beddengoed ontvangen. De respons is hartverwarmend! Omdat ons kledingdepot vol is, is er voor nu voldoende kleding voor het spoedtransport van vrijdag.”
Inleveren van spullen voor het noodpakket kan nog steeds. Daarbij gaat het om zeep, tandenpasta en borstel, maandverband, shampoo, kam, soep in blik of zak, havermout, groenten in blik, pasta, rijst, noedels, vlees in blik of rookworst, Thee en oploskoffie en Vochtige schoonmaakdoekjes.
Ook paracetamol, verband, jodium en pleisters zijn nog steeds welkom.
De Immanuelkerk is vandaag (donderdag) open van 19 tot 21 uur. In Heerjansdam kunnen spullen worden gebracht naar de pastorie aan de Manning 2.


Belastingservice

REGIO - FNV belastingservice vult weer belastingaangiften in, in het clubgebouw van de Vogelvereniging Witroka, Westmolendijk 99 te Ridderkerk. De invulperiode start 8 maart en eindigt 31 maart . Hierna is invullen ook nog mogelijk, maar dan moet men naar Rotterdam of Dordrecht. FNV vult alleen in voor leden en doet dit gratis. Een afspraak te maken kan op
www.afspraakmakenfnv.nl