Waar gaan de partijen heen?

BARENDRECHT – Waar zijn de Barendrechtse partijen op zaterdag 5 maart te vinden?

EVB bezoekt de wijken Riederhoek en Vrijheidsakker. Tussen 10 en 12.15 uur zal er door leden van de partij – herkenbaar aan de gele jassen - worden aangebeld.
De gele EVB-bus staat geparkeerd bij cbs Smitshoek aan de Brandsma-akker. Daar kan men eveneens terecht en met leden in gesprek gaan. Een ploeg gaat zwerfvuil opruimen in de wijk.
PvdA-lijsttrekker Tina Jakoeb en haar team zijn zaterdag in de wijk Ter Leede. Ze gaan flyeren en praten met mensen.
GroenLinks gaat met GroenLinks en de PvdA uit Albrandswaard en Ridderkerk een fietstocht maken langs knooppunten van het openbaar vervoer. Beide partijen vinden een goed openbaar vervoer belangrijk. Gestart wordt in Albrandswaard, vervolgens gaat de tocht naar het centrum en station van Barendrecht en de rit eindigt in Ridderkerk. Onderweg wordt afgestapt bij de OV-punten en winkelcentra.

Rijnmond in Barendrecht

BARENDRECHT - Het programma 'Dwars door Rijnmond' van Radio Rijnmond wordt op dinsdag 8 maart uitgezonden vanuit Barendrecht. Met van 10 tot 12 uur onder meer aandacht voor de Historische Vereniging en de Dorpskerk.

 Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief. Elke donderdagochtend De Schakel en de best gelezen verhalen van de website in je postbus: www.
deschakelbarendrecht.nl/nieuwsbrief/aanmelden