Wandelen op woensdag

BARENDRECHT - Op woensdagmorgen 9 maart is er een wandeling onder leiding van ervaren wandelaars.
De start is om 9 uur vanaf de Waterpoort aan het Middeldijkerplein. De wandeling is door de mooiste plekken in de omgeving van Barendrecht. De te lopen afstand is ongeveer 10 tot 12 kilometer. Het tempo en de te lopen afstand wordt afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de deelnemers. Onderweg wordt een pauze ingelast om voor eigen rekening een consumptie te gebruiken. De wandeling duurt tot ongeveer 12 uur.

Gasten in Sportcafé

BARENDRECHT – Vanavond, donderdag 3 maart tussen 19 en 20 uur ontvangt Jos Vis in het programma Sportcafé op Exxact Barendrecht: Willem Booij.
Willem is op dit moment is hij niet alleen raadslid namens de EVB, maar ook voorzitter van KV Vitesse. Die club heeft onlangs een ambitieus vijf jarenplan gepresenteerd. Jos wil over dat plan meer weten.
Verder aan de telefoon Peter Kranendonk, voorzitter van TV Smitshoek, over het 17e Winter toernooi bij TV Smitshoek, dat wordt gehouden van 5 tot 13 maart.

Taveri boekt eerste
overwinning

REGIO - Na het verlies in de openingswedstrijd en de afgelaste wedstrijd door de storm Eunice van vorige week hebben de tafeltennissers van HBM/Taveri dan toch de eerste overwinning van het seizoen binnen. Afgelopen vrijdagavond werd in den Haag het lastige HTTV, in een bij vlagen hoogstaande wedstrijd, ruim met 3-7 aan de kant geschoven.
Hans Stapels zette de Ridderkerkers op het goede spoor door meteen in de allereerste wedstrijd van de avond de kopman aan Haagse zijde te verschalken en zo de thuisclub een flinke dreun te bezorgen.
De komende twee vrijdagavonden staan er twee thuiswedstrijden op het programma tegen respectievelijk Avanti uit Hazerswoude en Taveba uit Barendrecht. Twee teams die worden gezien als degradatie kandidaten.