Het Dagorkest van de harmonie.
Het Dagorkest van de harmonie. Foto:

Nieuwe leden welkom bij DagOrkest

BARENDRECHT - Na weer een lange lockdown is het DagOrkest van Harmonievereniging Barendrecht eind januari weer begonnen met de wekelijkse repetities. Het orkest bestaat uit muzikanten die overdag in de gelegenheid zijn om te repeteren en op te treden. Deze repetities vinden plaats in het Trefpunt dr. Kuyperstraat 4 op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur.

Het orkest bereidt zich momenteel voor op een gezamenlijk optreden met het Harmonieorkest op 26 maart. Er wordt gewerkt aan een afwisselend programma en de leden kijken er al naar uit om voor een goed gevulde zaal te mogen spelen.
Dit jaar staat in het teken van het 100 jarig bestaan van de vereniging, iets wat vorig jaar niet kon worden gevierd in verband met Covid-19. Met alle orkesten uit de vereniging wordt een grootse jubileumavond gehouden op 18 juni.

Het DagOrkest doet hierbij een oproep aan muzikanten met ervaring om het orkest te komen versterken. Op vrijwel alle instrumenten uit de harmoniebezetting zijn muzikanten zeer welkom. Kom gerust eens vrijblijvend luisteren op een repetitieochtend of op ons concert op 26 maart. Informatie is tevens verkrijgbaar bij Maria Prooi (mprooi@chello.nl).
www.harmoniebarendrecht.nl