Kinderen van De Rank met hun nieuwe boek.
Kinderen van De Rank met hun nieuwe boek. Foto:

Het Achterhuis cadeau

HEERJANSDAM – Op christelijk kindcentrum De Rank in Heerjansdam, onderdeel van PIT kinderopvang & onderwijs, stond de afgelopen periode het thema ‘Invloedrijke personen’ centraal. Dit past binnen De Noordwijkse Methode die De Rank gebruikt. Een van de mensen die uitgebreid aan bod kwam, was Anne Frank. In dat kader kregen de groepen 5 tot en met 8 het wereldberoemde boek ‘Het Achterhuis’ cadeau.
‘Geef een boek cadeau’ bestaat in 2022 vijf jaar. “Voor ons was dat de gelegenheid om tegen een gereduceerd tarief voor de kinderen het dagboek van Anne Frank aan te schaffen. Dit past prima binnen het thema ‘Invloedrijke personen’ en is ook een goed aanknopingspunt om alvast vooruit te kijken naar en te praten over 4 en 5 mei aanstaande,” aldus teamleider Angela de Geus.


Kids disco

BARENDRECHT - Jacques Kidsdisco is vrijdag 11 maart weer open in Blok0180. De disco is voor kids van 7 tot en met 12 jaar. Uiteraard draait DJ Jacques de nieuwste hits, zijn er discolasers, stroboscopen en een rookmachine. De deuren gaan open om 18.45 uur en disco duurt tot 22 uur. Entree is 6 euro contant per kind. Het is verplicht om vooraf aan te melden via www.jacquesdancepassion.nl