Derby’s Dojo houdt actiedag voor Oekraïne

BARENDRECHT - Zaterdag 12 maart zamelt sportschool Derby's Dojo aan de Paddeweg 25 van 10 tot 16 uur geld in voor de burgers van Oekraïne.

Vanaf 10 uur geven de aangesloten sportaanbieders demonstraties en workshops binnen en buiten.
Wie meer creatief is dan sportief, kan aan de slag in het atelier van Silvia König aan de achterzijde van de sportschool. In de sportzaal kan iedereen meedoen met conditraiting, pilates, kempo, kickboksen, kun tao, jiu jitsu, yoga en weerbaarheid.
Niet alleen de verschillende clubs die gebruik maken van Derby's Dojo willen zaterdag hun schouders eronder zetten. Ook bevriende clubs aan de andere kant van het land willen bijdragen.
Kempo Kuntao Nederland, bekend van de finale van Holland's Got Talent, zei ook belangeloos deelname toe. Het demoteam onder leiding van René Kraft van Ermel en Yenny Luu zal te zien zijn zaterdag.
Ook de kickboksers van Jamie Moloney's Kickboxing Barendrecht zijn aanwezig. Niet alleen voor een wedstrijdje sparren maar je kan ook meedoen met een training. Imperator Martial Arts zal een demonstratie geven van de shaolin kempo, onder leiding van shihan Derby Haagsma.
Jong en oud kan meedoen aan een workshop in zelfverdediging met de kempoka. Er kan ook meegedaan worden met de conditietrainingsgroepen en gewerkt worden aan de algehele gezondheid met pilates en yoga.
De horeca doet deze dag ook mee. Er kan gegeten worden bij Japans restaurant Mikaku, Grillroom Paddewei, Pizzaria Bella Cyprus en cafetarie Het Padje.