Van der Hoek in Sportcafé

BARENDRECHT – Wim van der Hoek is vanavond, donderdag 10 maart van 19 tot 20 uur, te gast in het programma Sportcafé op Exxact Barendrecht.
Wim van der Hoek is al jaren voorzitter van cbv Binnenland en was ook raadslid in Barendrecht namens de VVD. Vorige week pleitte Wim in dit blad voor een stimulerende rol door de gemeente Barendrecht om de inwoners en jeugd van Barendrecht meer te laten bewegen. Verder vraagt hij zich af of de sportaccommodaties in Barendrecht nog wel aansluiten aan de behoefte. Jos Vis heeft Wim gevraagd om dit nader te komen toelichten. Uiteraard wordt er ook gesproken over de toekomst van cbv Binnenland.


Leren hardlopen met Fun2Run

BARENDRECHT - Fun2Run start begin april met een nieuwe hardloopcursus Start en Next. Beide versies bestaan uit tien trainingen in groepsverband, aangevuld met twee trainingen per week die de cursist uitvoert op een zelfgekozen tijdstip.
De cursus Start is op woensdag van 18 tot 19.15 uur en begint op 6 april. De cursus Next vindt plaats op zondag van 9 tot 10 uur, met uitzondering van de eerste twee trainingen. Training éen en twee staan gepland op woensdag 13, resp. 20 april van 19.15 tot 20.15 uur.
Het doel van de loopcursus Start is: 5 kilometer hardlopen in week 10, met plezier en zonder pauze. Deze cursus is bij uitstek geschikt voor startende lopers, lopers zonder ervaring en liefhebbers van lopen in een gezellige groep.
Voor wie harder en verder wil leren lopen is er de loopcursus Next. Personal Training behoort ook tot de mogelijkheden van Fun2Run, voor zowel Start als ook Next. Trainers Marina Witkamp-Weijgertse en Marjolijn Westerink-Mak hebben veel aandacht voor loopscholing en looptechniek. MFA Waterpoort is de start- en finish locatie.
Kijk voor meer informatie en aanmelding: fun2run2018@gmail.com. Kosten: 60 euro voor de gehele cursus. Op woensdag 30 maart is er een informatieavond in MFA Waterpoort, aanvang 18 uur.


Opnieuw overwinning Taveri

REGIO - De tafeltennissers van HBM/Taveri hebben vrijdagavond werd in het thuisduel tegen degradatiekandidaat Avanti een ruime overwinning behaald. De eindstand was 7-3 in het voordeel van de Ridderkerkers.