Waar gaan de partijen heen?

BARENDRECHT - De komende dagen hebben de Barendrechtse partijen de laatste kans om de kiezers aan te spreken, voordat er volgende week gestemd kan worden,

De VVD bezoekt vrijdag 11 maart de markt bij het gemeentehuis. Op zaterdag 12 maart staat VVD van 10 tot 15 uur met haar poffertjeskraam op het marktplein van het Havenhoofd. 

Minister Carola Schouten (CU) is zaterdag rond 12.30 uur op de Middenbaan. Ze ondersteunt de campagne van SGP-CU.   Iedereen is welkom om met haar in gesprek of op de foto te gaan. 

Voor het laatste wijkbezoek van EVB in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen staat zaterdag de wijk Vrijenburg op de agenda. Tussen 10 en 12.15 uur zal door raadsleden, bestuur en vele actieve leden – herkenbaar aan de gele jassen - worden aangebeld. Zoals gebruikelijk zal er bij hoogbouw niet worden aangebeld en alleen worden geflyerd.
De gele EVB-bus staat geparkeerd bij CBS de Vrijenburg, hoek Paardenburg-Vrijenburglaan.

Op vrijdag 11 maart is de EVB op de markt bij het gemeentehuis, op 16 maart op de markt op het Havenhoofd. En met uitzondering van zondag is de pop-up store aan de Middenbaan dagelijks geopend van 12 tot 17 uur.