Heerjansdam speelde tegen Heinenoord.
Heerjansdam speelde tegen Heinenoord. Foto:

Heerjansdam weet niet meer wat winnen is

HEERJANSDAM - Heerjansdam speelde zaterdag op de Molenwei tegen Heinenoord en wist ook deze wedstrijd niet te winnen, want het bleef op 0-0 steken. De laatste overwinning was tegen BVCB op 6 november 2021.
De eerste kansjes waren voor de thuisclub, Jarno Visser zag zijn schot langs de kruising vliegen en Gert Jan Plaizier, kon na een één-twee combinatie in het strafschopgebied met Lukas Valster, de bal net niet goed meekrijgen. Daarna was voor Heinenoord Ramy Salem dicht bij een doelpunt, na een hard schot. Keeper Yoël van Dalen redde door de bal met zijn voet te keren. Voor de rust was Heerjansdam ook, tot twee keer toe, dicht bij een doelpunt. Plaizier werd na een voorzet van Mathijn Valster verrast doordat een verdediger voor hem de bal miste en de bal via zijn scheenbeen naast zag gaan. En een minuut later kopte Delmee de bal naast het doel.
Na de rust trok Heinenoord het initiatief naar zich toe en was er na een uur spelen weer een redding van Van Dalen nodig, na een verrassend schot van Salem. Een kwartier voor tijd een prima aanval van Heerjansdam. De bal kwam bij de vrijstaande invaller Robin Mourik. Maar hij schoot de bal langs de verkeerde kant van de paal.
Heerjansdam heeft na nu de helft van de competitiewedstrijden er op zitten: 13 gespeeld, 3 gewonnen, 9 keer gelijk en 1 verloren.