Vitesse wint van TOGO

BARENDRECHT - In Sporthal de Bongerd moesten de korfballers van Vitesse winnen om in de race te blijven voor het kampioenschap in de tweede klasse van de verkorte zaalcompetitie 2022. Maar dan moest er nog wel even gewonnen worden van de taaie Zeeuwen van TOGO uit Goes.
TOGO kwam goed uit de startblokken maar Vitesse kon netjes bijblijven. Een paar mooie scores van met name de Vitesse dames zorgden ervoor de Vitesse aan goede kant van de score bleef.
Bij rust slechts een magere voorsprong van 4 punten (11-7) want gezien het grote aantal gemiste kansen had er een ruimere marge op het scorebord moeten staan.
De twee helft een nagenoeg hetzelfde spelbeeld. Tot 5 minuten voor tijd was de stand “slechts” 18-14 in Barendrechts voordeel. In de vijf slotminuten ging de Vitesse doelpunten machine echter volledig los en zo kon het gebeuren dat Luc Willemstijn in 5 seconden, twee keer scoorde. Uiteindelijk werd het 23-14 voor Vitesse. Met dit resultaat ligt Vitesse nog steeds op koers voor het kampioenschap.

Maak kennis met
Barrhopoort

BARENDRECHT - Mensen die begonnen zijn met fietsen, kunnen vanaf 19 maart gratis meefietsen bij Toerclub Barrhopoort.
Bij Toerclub Barrhopoort wordt, bij voldoende deelnemers, in verschillende groepen gereden met een maximale groepsgrootte van 14 personen. De gemiddelde snelheden variëren van 27 tot 31 km/uur en de afstanden variëren tussen de 75 en 150 kilometer. De clubritten zijn op woensdag-, zaterdag- en zondagochtend.
Belangstellenden kunnen vanaf 19 maart vier zaterdagen gratis meefietsen . Er zijn twee speciale introductieritten van maximaal 50 km en maximaal 75 km met een gemiddelde van tussen de 25 en 28 km/uur afhankelijk van de deelnemers.

Startdata: 19 maart, 26 maart, 2 april en 9 april om 9. 30 uur op sportpark De Doorbraak aan de Zuider Carnisseweg 103. Aanmelden via
www.fietssport.nl/clubs/108037