Bart van Dorp in Podium Vis

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis op Exxact Barendrecht een podium aan interessante gasten. Met dinsdag 22 maart: nieuws en muziek

Tussen 20 en 21 uur is er deExxact Boulevard. Jos neemt samen met zijn dochters Saskia Kloppenburg-Vis en Renée de Ruiter-Vis, de (achterliggende) maand door.

Tussen 21 en 22 uur is Bart van Dorp te gast. Hij is in Barendrecht natuurlijk vooral bekend als MT Lid en verantwoordelijk voor de Verhuur & Acquisitie bij Theater Het Kruispunt. Daarnaast heeft hij een eigen buro voor fondsenwerving en evenementen organisatie. Maar Bart heeft ook een verleden als gitarist bij Sexual Reproductive Systems (Dubstep, Rock, Rap en elektronische beats) en Lijger (onvervalste rock and Roll). Dus hoogste tijd om Bart een podium te geven.


Wim Nienhuis in Sportcafé

BARENDRECHT - Vanavond, donderdag 17 maart, tussen 19 en 20 uur ontvangt Jos Vis in Sportcafé op Exxact Barendrecht: Wim Nienhuis. Hij is sinds 8 juli 2020 voorzitter van ZPB H&L Productions.
Aan de telefoon Linda Haitsma- van Dongen van vv Smitshoek over het 50 jarig bestaan van de vrouwenafdeling van vv Smitshoek.


Filmochtend voor beter
Nederlands

BARENDRECHT - Op dinsdag 22 maart wordt voor het eerst in Barendrecht een filmochtend gehouden voor iedereen die beter Nederlands wil leren. "Kom met je taalcoach, taalklas of je buurvrouw die nog niet zo goed Nederlands spreekt! Er is een film, wat te eten en te drinken en tijd om Nederlands te oefenen”, roepen de organisatoren op.
De ochtend duurt van 9.30 tot 12 uur en wordt gehouden in Het Kruispunt, Middenbaan 111. Aanmelden via de website van de bibliotheek AanZet: www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/
Er zijn 40 plaatsen beschikbaar. De toegang is gratis.