Planten stekken voor stekkendag

BARENDRECHT - De kerktuin achter de Dorpskerk maakt zich op voor een nieuw seizoen en opent zaterdag 9 april de toegang met de traditionele stekkendag, van 10 tot 12 uur.
Na de opheffing van de coronaregels hopen de gastvrouwen dit tuinseizoen vele bezoekers te mogen begroeten. Iedereen is welkom op zaterdag van 10 tot 12 uur. De toegang is zoals altijd gratis en er zijn gastvrouwen om bezoekers desgewenst rond te leiden en/of van informatie te voorzien over de bomen, struiken en planten waarover in de Bijbel wordt geschreven.
Net als vorig jaar is de stekkendag op het grasveld achter de Snuffelmarkt. Bezoekers vonden deze plek aantrekkelijk vanwege de overzichtelijke presentatie.
De werkgroep Kerktuin nodigt iedereen uit om in de komende weken kamer- en tuinplanten te stekken. De stekjes kunnen dan voor vriendelijke prijsjes te koop worden aangeboden. De opbrengst is voor de verdere verfraaiing van de tuin.
De stekjes kunnen vrijdag 8 april van 19 tot 20 uur worden bezorgd bij de kerktuin. Er zijn dan medewerk(st)ers aanwezig om ze in ontvangst te nemen. De werkgroep stelt het op prijs als bij de plantjes de naam, de kleur en de hoogte worden vermeld.