Jeroen Windmeijer signeert

BARENDRECHT – Bestsellerauteur Jeroen Windmeijer ('Nederlandse Dan Brown') signeert zaterdag 2 april zijn nieuwe historische thriller, De Stenen Goden, bij The Read Shop Barendrecht op de Middenbaan.
De signeersessie duurt een uur en begint om 15 uur. Toegang vrij.
‘De Stenen Goden’ speelt zich deels af op het mysterieuze Paaseiland. Het kost 21,99 euro.
Jeroen Windmeijer schrijft thrillers, waarin de lezer ontzettend veel leert over geschiedenis en religie, gecombineerd met een spannend verhaal in het heden.

Speeddaten in Barendrecht

BARENDRECHT - Mingle the Single organiseert in Barendrecht een speeddate middag voor singles van ca. 35-49 jaar.
Speeddaten is een laagdrempelige, veilige manier van een eerste kennismaking met andere vrijgezellen. Tijdens een speeddate heeft men veel korte dates met de andere deelnemers om zo een eerste indruk te krijgen. Meestal duurt een ronde zo’n 5 minuten, dan schuiven de heren door naar het volgende tafeltje.
De speeddatemiddag vindt plaats bij Spruit Eten & Drinken in het centrum op 2 april om 14 uur. Aanmelden is verplicht en kan via de website van Mingle the Single (www.minglethesingle.nl/aanmelden). Na afloop kunnen de singles aangeven of ze iemand hebben gezien de ze nog eens zouden willen spreken. Bij een wederzijdse match wisselt de organisatie hun gegevens uit.

Kidsdisco in Blok0180

BARENDRECHT - Op vrijdag 1 april is er een Jacques Kidsdisco in BLOK0180. De disco is voor kids van 7 tot en met 12 jaar. DJ Jacques draait de nieuwste hits, zijn er discolasers, stroboscopen en een rookmachine.
De deuren gaan open om 18.45 uur en disco duurt tot 22 uur. Entree is 6 euro contant per kind.
Het is verplicht om kinderen vooraf aan te melden via www
.jacquesdancepassion.nl.

Er is geen toegang zonder aanmelding. Er is ruim voldoende toezicht.