Kinderkerk met vieze voeten

BARENDRECHT – Op zondag 3 april is er weer Kinderkerk in de Dorpskerk. Aanvang 15.30 uur. Kinderen van 0 tot en met 12 jaar, hun ouders en/of opa's en oma’s zijn daarbij welkom.
Het thema is deze keer 'Vieze voeten in de kerk'. “We horen een Bijbelverhaal over Jezus die de voeten waste van zijn leerlingen. Waarom deed hij dat? We gaan het horen en de kinderen kunnen het zelf ook ervaren”, kondigt de organisatie aan.
Daarnaast zijn kinderen vanaf 6 jaar welkom op woensdagmiddag (6 en 13 april) bij ‘Verhalen in de tent’, waarin op weg wordt gegaan naar Pasen.

Buurtkamer Vrijenburg

BARENDRECHT - In Buurtkamer Vrijenburg zijn de hele week activiteiten. Ze worden in samenwerking met bewoners georganiseerd.
Op maandag van 10 tot 14 uur is er de Lotgenotengroep 't Anker. Dit is een ontmoetingsplaats voor iedereen die met kanker in aanraking is gekomen. De kosten zijn 3 euro per keer (voor aanschaf van materialen). Op maandag van 19 tot 21.30 uur is er de Hindoestaanse Muziek- en Zanggroep (60+). Hieraan zijn geen kosten verbonden.
Op dinsdag is er van 13 tot 15.30 uur een koffiemiddag voor senioren, deelname aan deze middag is gratis. Elke woensdag zijn er meerdere activiteiten. Van 9.30 tot 12 uur is er de Schilderclub (geen kosten). Hiervoor nemen de deelnemers hun eigen spullen mee en werken zij aan hun eigen project. Van 13.30 tot 16.30 uur is er de Schaakmiddag (gratis) en van 18.30 tot 21 uur is de Hindoestaanse Zanggroep (geen kosten).
Iedere donderdag van 9.30 tot 12 uur is er Schilderles. De materialen worden door de gastvrouw aangeschaft, men werkt onder haar begeleiding aan hetzelfde project. De kosten zijn 5 euro per keer, voor de materialen.
Op zondag is er van 10 tot 12.30 uur Hindi-les voor beginners. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
Wie zich wil aanmelden, vragen heeft of zelf een goed idee heeft, kan contact opnemen met wenv@kijkopwelzijn.nl of bellen naar 0180 691 802.